Οδηγίες Συμποσίου

Αγαπητοί/ες συμμετέχοντες/ουσες,

Έφτασε επιτέλους η ώρα για το 1ο Διεθνές Ψυχαναλυτικό Συμπόσιο «Ο Φρόυντ στην Ακρόπολη». Στην ενότητα αυτή θα βρείτε συνημμένο το τελικό πρόγραμμα του συμποσίου, ενώ παρακάτω θα βρείτε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για την διευκόλυνση σας κατά τις ημέρες του συμποσίου.

  • Κατά την άφιξή σας στο χώρο του μουσείου της Ακρόπολης το Σάββατο 28/09 μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε πύλη εισόδου ενημερώνοντας για την ιδιότητα του συνέδρου προκειμένου να μην έχετε αναμονή.
  • Κατά την είσοδο σας αλλά και καθ’ όλη την παραμονή σας στο χώρο του Μουσείου, απαγορεύεται η μεταφορά ποτού και φαγητού.
  • Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στο χώρο του αμφιθεάτρου στις 9:30 π.μ. προκειμένου να αποφύγουμε καθυστερήσεις στην έναρξη του Συμποσίου.
  • Για τους συμμετέχοντες που έχουν κάνει κράτηση θέσης με μειωμένη εγγραφή παρακαλούμε όπως έχουν μαζί τους το πάσο τους ή σχετικό αποδεικτικό από τον εκπαιδευτικό τους φορέα.
  • Κατά την προσέλευση σας θα σας δοθεί ειδικό διακριτικό (lanyard / καρτελάκι) το οποίο παρακαλείστε να έχετε πάντα μαζί σας για να μπορείτε να εισέρχεστε και να εξέρχεστε στο αμφιθέατρο. Εξίσου απαραίτητο είναι να το έχετε μαζί σας και την Κυριακή για την είσοδο στον αρχαιολογικό χώρο και στο θέατρο Σφενδόνη.
  • Κατά τις ημέρες διεξαγωγής του συμποσίου θα διατίθενται μεταφραστικές συσκευές με επιλογή γλώσσας (Αγγλικά – Ελληνικά) τις οποίες θα παραλαμβάνετε παρέχοντας έγγραφο ταυτοπροσωπίας. Οι συσκευές αυτές θα πρέπει να παραδίδονται στο σημείο παραλαβής τους κατά την απομάκρυνσή σας από το χώρο του συμποσίου, κατά τη λήξη της ξενάγησης στο βράχο της Ακρόπολης αλλά και μετά το πέρας της ομιλίας στο Θέατρο Σφενδόνη. Παρακαλούμε θερμά να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την χρήση του εξοπλισμού.
  • Την Κυριακή 29/9 η συνάντηση μας θα είναι στις 9:30 π.μ. επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου στα σκαλιά μπροστά από το Μουσείο Ακρόπολης όπου θα υπάρχει εκπρόσωπος της διοργάνωσης που θα φέρει διακριτικό σημαιάκι. Σας προτείνουμε να φοράτε άνετα ρούχα και κλειστά παπούτσια λόγω της ανάβασης μας στο βράχο της Ακρόπολης.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία του συμποσίου, είτε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο της Άερτον  2107229567.